Probabil că marea majoritate a celor ce citesc blogul de faţă ştiu că săptămâna trecută, în emisiunea În Gura presei, domnul Mircea Badea a binevoit să facă mişto de un articol scris de mine. Suntem fericiţi că lumina ochilor săi a pogorât asupra umilelor sale rânduri şi că mi-a dat fotografia pe post. Faptul că a făcut-o fără să îmi ceară încuviinţarea deja nu mai contează, că e vorba de vedete aici.

Bun, despre altceva e vorba.
Spre deosebire de altercaţiile avute cu alţi bloggeri, Mr. Badea nu m-a înjurat, nu mi-a zis de familie sau alte chestii care îi stau în vocabular. Chiar a făcut un miştocuţ decent, uneori umoristic, până şi mie mi-a smuls un zâmbet. Sunt perfect de acord că nu poţi fi genial 100%.

În schimb, fanii domnului Badea…Dumnezeule!
O revărsare de ură mai viscerală decât cea din noaptea respectivă nu am văzut în viaţa mea. A trebuit să pun în moderare cuvântul blogarash, cu toat formele sale, ca să pot să opresc valul de injurii la adresa familiei, mamei, nevestei, copiilor etc.

Pe bune dacă nu îmi este greu să înţeleg de ce. Idolul lor nu a lansat semnalul că trebuie să fiu desfiinţat. Aş fi înţeles să o fi făcut la comanda aprigului Mircică.
Dar ei au decis că dacă ăla a citit despre mine, înseamnă că aici trebuie să defecalizeze tot ce au.

Aici se relevă cu adevărat o discuţie avută mai demult cu Radu BdeB.
Diferenţele sociale nu sunt impuse de cei ce sunt cu adevărat în poziţii de superioritate, ci de cei ce sunt sclavii lor, de impotenţii sociali care nu au nici un fel de realizare în viaţă şi atunci încearcă să se situeze mai sus, măcar prin realizările altuia.
Trist.

PS: Şi nu, nu mi-a crescut traficul. Faţă de media zilelor normale, am avut o creştere de să zicem 300 de unici. Fleoşc.

PS2. Nu uitaţi că încă mai puteţi cumpăra CALENDARE CU VEDETELE DIN BLOGGING.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.