După cum ştiţi, îmi caut de închiriat, pentru că vreau şi pentru că pot. Astăzi o să vă destăinui din ce am aflat pe teren, legat de apartamente şi despre prezenţa lor pe internet. Deci, ce înseamnă în dicţionarul agenţilor imobiliari următarele:

etaj intermediar = etajul 9 din 10
mobilat clasic = mobila mamei bunicii lui stefan cel mare
Str. Ramnicu Valcea este de fapt Dristor
Dristor este fix lângă gura de metrou de la Nicolae Grigorescu.
Sub 60 mp inseamna 34 de metri patrati, cu tot cu balcon.
Protan este o făbricuţă mică şi de-abia dacă se simte mirosul.
Metro Militari e aproape de Cotroceni.
Auchan e la 3 minute de Dristor.

Mai sunt, dar astea le păstrez pentru partea a 3 a.
Acum să revenim la internet şi imobiliare.
Nu reuşesc să înţeleg cum funcţionează siturile de imobiliare. În afară de imobiliare.ro, unde am găsit preţurile pe care le găseşti normal pe piaţă, inclusiv poze şi descrieri, nu vreţi să ştiţi ce preţuri sunt pe alte situri, aşa zis de profil. Garsoniere cu 350 de euro pe la Real, apartament cu 2 camere, VAI MAMA LUI în Titan, cu 600 de euro (şase sute de euro). De parcă oamenii ar trăi într-un univers paralel, în care criza nu a ajuns, iar ei iau comisioane doar pentru că există.

În fine, dacă nu reuşesc să îmi închiriez o casă aşa cum vreau eu, o să îmi iau o parcelă pe Lună. Pentru că am găsit un concurs de pictat degetele care oferă, în fiecare zi, celui mai talentat pictor, o parcelă pe lună. Deci mi se pare foarte tare. Cine ştie cât o să valoreze parcela aia peste câţiva ani, când Dumitru Prunariu va aseleniza din nou.

Acum serios vorbind, ideea e mişto şi chiar cred că o să prindă, măcar dacă nu pentru parcela aia de teren de pe lună, atunci pentru uber telescopul Newton SkyWatcher 150/1200 EQ3 Black Diamond, care va fi premiul cel mare. Şi probabil ca să nu mai fie certuri, cu cpncursurile care sunt trucate, juriul e format din 10 copii de 10 ani. Na, corupeţi-i şi pe ăştia cu massuri pe messenger.
Iată piesa înscrisă de mine în concurs

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.