Spre deosebire de ucigătoarele merdenele sau plăcinte cu dovleac.
Domnul Adrian Streinu-Cercel, acest mesia al rromâniei, cel care acum 2 luni declara că până alaltăieri vor muri de gripă porcină 6000 de rromâni, dar din păcate s-au îmbolnăvit doar 6000, a decis să bage taxa pe fast-food.

Adică a mai pus cu de la sine putere un bir pe capul fraierilor din ţară, sperând, după propriile declaraţii, ca până la finalul anului să strângă 1 miliard de euro din această taxă.
Nimic ciudat până aici, doar toate guvernele de până acum au băgat taxe la greu.
Problema e că domnul Streinu-Cercel, plaga rromâniei din 2009-2010, consideră că pizza şi şaorma nu sunt alimente fast food.

În schimb, toate produsele de patiserie, merdenelele, băscuţele, gogoşile clar sunt fast food. Bomboanele de ciocolată? Fast food flagrant, trebuie taxate imediat. Sucurile? Cum altfel! Fast food.

În schimb, elevii rromâni, cei în numele cărora s-a introdus această taxă, pot mânca liniştiţi legume sănătoase cum e şaorma de la Dristor sau Pizza cu crustă de brânză de la Pizza Hut. Pentru că domnul Streinu-Cercel a calculat el acolo şi a realizat că sunt nişte alimente bune, naturale şi extrem de potrivite pentru fragedele organisme în creştere.

PS: Am ataşat poza, ca să ştiţi pe cine scuipaţi în ochi dacă îl vedeţi pe stradă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.