Cred că la şcoala de şoferi ar trebui să fie cursuri obligatorii de extras din zăpadă. Da ştiu, ar trebui ca toate să se petreacă iarna. De ce nu? La urma urmei, şi-aşa sunt prea multe permise date degeaba, cu gagici care habar nu au ce se întâmplă, semnalizările sunt opţionale, iar machiatul în maşină la semafor literă de lege.

Astăzi m-am tot plimbat prin oraş, iar cel mai des auzit sunet era cel de caucioacă turată la maximum, în speranţa că poate poate, printr-un noroc, pune sfânta Paraschieva, făcătoarea de minuni, mânuţa şi rezolvă problema.

Oamenilor, dacă turezi maşina nu obţii decât gheaţă, nu reuşeşti să ieşi. Am văzut unul acum 30 de minute care îşi blocase VW-ul Passat pe un trotuar, a turat-o până a mucit-o, după care a venit cu soluţia senzaţională. A turnat 1 litru de apă la roţile faţă. Afară fiind -10 grade. Normal, apa a îngheţat pe loc, dar el tura de trezise cartierul. Cred că şi acum o turează.

Deci, din zăpadă ieşi cu şocuri scurte, ca să ai aderenţa. Pierzi aderenţa, dai puţin înapoi, iei elan şi mergi mai departe. Şi tot aşa. Nu tura motorul ca un nătăfleţ, că legile fizicii nu se schimbă pentru că ţi-ai luat tu Logan.

LE: Ca ştire funny, dobitocii de la poliţie eu deviat circulaţia de pe A2 de la Lehliu pe ruta ocolitoare, ca autostrada e necurăţată. Din păcate, ruta ocolitoare e un morman de nămeţi, am un amic care şade acolo ca eroul de câteva ore şi nu au unde să se ducă. Poliţia rRomână FTW”

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.