Rezultatele campaniei la care am participat şi noi, adică eu şi voi, cei ce aţi avut bunătatea de a dona, sunt destul de îmbucurătoare. Recunosc că speram să se strângă mai mulţi bani. Dar şi atât este foarte bine!

Am reusit sa adunam peste 90.000 de euro pentru copiii din proiect din donatiile parterilor de business, de la angajati, de la publicul larg si din contributia bancii. Fundatiile au facut cate un plan personalizat de dezvoltare pentru fiecare copil in parte si déjà vedem unele rezultate.

Astfel, Iancu Gabor, băieţelul de 7 ani care suferă de o boală congenitală la un ochi va fi sprijinit financiar pentru a face o intervenţie delicată care îi va reda vederea.

Emanuel Kalo (11 ani) şi Olivia Biro (10 ani) au cântat la invitaţia lui Damian Drăghici, artist premiat cu Grammy, în cadrul Ultimului concert Damian&Brothers, în faţa unui public de peste 4000 de persoane.

Maricica Andrei (15 ani), o stea în devenire a folclorului românesc autentic, a semnat deja un contract cu casa de producţie Roton, urmând să înregistreze un album şi să participe la diverse concerte. Totodată, a fost invitată să susţină un recital în cadrul Festivalului Maria Tănase, după ce juriul a trebuit să-i respingă participarea în concurs deoarece nu împlinise încă 16 ani.

Ionuţ Cibotariu (15 ani), apreciat de juriu ca unul dintre vârfurile proiectului şi un viitor nume important în muzica clasică, a fost invitat să susţină periodic concerte în cadrul Stagiunii Prietenii Muzicii.

Georgiana Drumen a cantat la mai multe evenimente BCR, si nu numai si a fost extreme de apreciata.

Mai mult, începând cu luna februarie, Maricica şi Ionuţ s-au mutat în Bucureşti pentru a studia muzica la cele mai bune licee de profil din Capitală – Ionuţ la Liceul de Muzică George Enescu, iar Maricica la Liceul de Muzică Dinu Lipatti.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.