Ştiţi cine e Calistruţă? E moldoveanul transbordat de ceauşescu la oraş. E unul din cei pe care îi spălau cu furtunul de pompieri pe platoul din Pipera, pentru că îi urcau şoferi pe autobuze şi puţeau ca nişte hoituri (cunoscătorii ştiu despre ce vorbesc).

Calistruţă s-a emancipat. Acum nu mai conduce autobuzul 135 cu tuburi de gaz pe el. Nu, acum conduce maşină străină, luată de la autohaus. Dar faptul că la el pe uliţă, acolo unde îi scotea tac-su vaca, îi freca un şut în cur şi îl trimitea să o pască, nu existau treceri de pietoni. Drept pentru care el nu le recunoaşte utilitatea.

Nu mă enervam dacă tipii ăştia rămâneau pe trecere din cauză de semafor aglomerat. Asta e, se întâmplă, toţi o păţim. Domnii Calistruţă din imagine însă au oprit la semafor, după care au dat ei, voit, maşinile pe trecerea de pietoni. Ca să plece primii, mă-nţelegi.

Primul gâscan m-a văzut că îi fac poză şi a mutat maşina mai în faţă, dar celălat era ocupat să privească cu interes cum slalomează pietonii pe după el.


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.