Cred ca cea mai jenanta faza care ti se poate intampla vreodata este sa fii pe strada sau aiurea, oricum in public si sa vina cineva spre tine sa te salute sau sa te stranga in brate.

Tu sa ai impresia ca te saluta pe tine si incepi sa zambesti, sa faci cu mana si vezi ca de fapt acel cineva saluta pe cineva din spatele tau.

Si atunci incerci sa mimezi ca de fapt nu s-a intamplat nimic, faci in continuare cu mana de parca chiar ar exista cineva in zare, care se indreapta spre tine sau duci mana la ureche, uitandu-te in sus, sperand ca o sa apara un stol de extraterestri, sa te salveze de la jena maxima prin care treci.

Mi-am adus aminte de faze de genul asta cand ma uitam acum vreo 2 zile la Olimpiada, unde erau niste gagici care se dadeau cu craci-n aer la niste trambuline. Regula era ca dupa saritura, schioarea sa se duca la celelalte gagici care stateau jos la sosire si sa se imbratiseze pe rand, in ordine.

Numai ca tipa asta, o chinezoica, vine hotarata cu bratele deschise spre cele 2 fete de jos, aia din mijloc se ridica, deschide bratele…si chinezoaica trece pe langa ea si se duce la urmatoarea.
Sincer, am schimbat programul de jena, ca nu am putut sa ma uit…

Alte momente jenante, careva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.