Așa, ca nespecialist, deși participant la deja multe festivaluri de film.
Băi, oscarul a devenit de căcat, alături de marele și mult iubitul popor american prieten.

Corect, Avatar nu avea cum să ia Oscar decât fix pentru ce a luat, că la aia a excelat, a reinventat filmul fantastic.

Dar să dai 9 oscaruri unei mizerii de film, frate geamăn cu filmele de la canal făcute de prozeliții lui ceaușescu, în care tineretul rromânesc săpa cu fericire, îngropând sub betoane trupurile celor uciși de regim.
Un film care îl preaslăvește pe splendidul soldat american, care ucide cu patimă pe acești mizerabili irakieni plantatori de bombe ca să facă buba la săracii americani, care ocupă țara de nevoie, pentru o mică civilizare. Un film totalmente propagandist, gândit clar pentru a atrage înrolări masive din rândul cretinilor mâncători de hamburgeri ce tocmai au împlinit vârsta majoratului (eroul principal se reîntoarce la civilizat mizerabili arabi, fiind scârbit de hypermarketuri pline și prețuri mici la benzină).

Ăsta e un film care merită oscarul? Mi se face o greață sublimă.
Oscarul a devenit similar cu premiile anuale pe care le oferea stimabilul Goebbels, păstorul cinematografiei naziste. Câștigă filmul care prezintă cât mai multe animale arabe ucise (a se citi evrei/rusi/tigani etc).

Așteptăm cu interes un alt film de succes despre arderea Coranului direct in fata cubului din Mecca.
Asa, de-al dracului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.