De-abia ce s-a terminat porcina (pentru că s-a terminat, nu? nu am mai auzit nici un caz, deși prea stimatul cioclu Petru Streinu-Cercel anunța zeci de mii de morți) și a venit aviara.
Logic dealtfel, pentru că familiile ăstora care se ocupă de gripe mănâncă în mod constant și nu mănâncă salam Victoria de la Metro, iar interesul asupra problemei trebuie păstrat viu și nealterat.

Știți ce urmează acum, nu? Milioane aruncate firmei care va câștiga licitația de sterilizare pe șosele, adică, la fel ca data trecută, niște băieți care vor da cu apă pe mașini.
Zeci de mii de galinacee vor fi ucise, iar statul îi va despăgubi pe proprietari.

Petru Streinu-Cercel va ieși la televizor, plin de gomoșenie, să ne explice cum trebuie noi neapărat să ne vaccinăm, iar statul să cumpere imediat vreo câteva milioane de vaccinuri anti-aviară. Eventual de la GSK, pentru că institutul Cantacuzino a avut grijă să îl închidă.

Hai că se poate și mai mult. Dacă dăm 500 milioane de euro pe un site, de ce nu am da câteva miliarde pe o amărâta de gripă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.