Înțeleg că dacă până la sfârșitul lunii nu îmi REACTUALIZEZ datele conturilor deținute, mi se va suspenda accesul la ele. Da, ar fi destul de nasol să nu îmi mai pot accesa cardurile, dar partea cea mai faină este că nu o să îmi mai pot plăti ratele :mrgreen:

Îmi dă și mie voie careva să mă cocoșez de râs? Adică pentru că nu îmi reactualizez acel cont, nu o să mai am voie să îmi plătesc rata? Nu serios, chiar nu o să am voie?
Cine a gândit ideea asta nu a realizat că e cel mai mare tembelism posibil? Oare ce se așteaptă, să mă tăvălesc prin praf de durere că nu o să mai dau bani băncii? Și da, nu mă refer la cei cu credite ipotecare, ci la cei care ca și mine au un credit de ăla pentru orice, negarantat cu nimic, deci practic banca fiind la mila mea, dacă mai vreau să îl plătesc sau nu. Iar ei mă amenință că nu mă vor mai lăsa să îl plătesc?

Revenind la partea cu reactualizarea, care e ideea? Cumva mi-a mai crescut un coi și trebuie să știe banca? Mi s-a modificat CNP-ul? De ce ar trebui să știe tot timpul BNR cine sunt eu și cam pe unde îmi duc veacul?
Așadar și prin urmare, nu reactualizez nimic. Îmi golesc cardurile și așteptăm cu interes restul poveștii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.