Evensys și Manafu fac an de an treaba tot mai bună. Se cunoaște deja experiența acumulată, iar implicarea organizatorului în desfășurare este minimă și exact atât cât trebuie. Plus de asta, am impresia că a mai apărut o bunăciune pe care nu o cunosc, dar căreia i-am mângâiat decolteul. Cu privirea :mrgreen: .

M-a enervat maxim tânărul care s-a ocupat de moderarea twitterwallului, fiind el un micuț imbecil comunist și nelăsând să treacă decât laudele pentru vorbitori și magnificele citate. În schimb, când apăreau întrebări mai incomode, normal că nu erau publicate, deși erau unele trimise chiar de pe sms. Așa că am făcut un test și am trimis o imbecilitate, formată din cuvinte aleatorii, dar care să pară a ceva legat de PR. Surpriză, a trecut, deși era o enormitate aproape la fel de mare ca cel ce o aprobase. Poza, pentru eternitate.


Pentru cine nu înțelege

Care este spawnul buzzului adiacent reachului creșterii naturale asamblate

Și acum să vorbim puțin de oamenii de PR care au dat lecții pe ici și colo, nu?
Răspunsul: Care oameni de PR? Foarte puțini din cei așa ziși guru în domeniu știu și altceva decât clasicele cuvinte flamboaiante, învățate papagalicește la clasa domnului Ștef de la Relații Publice. Nu dau nume, că după aia înfloresc crenguțele pe ei.

În rest? Crește cantitatea de comunicare pe metru pătrat, hai să ne lăudăm că suntem cei mai tari din țară, deși știm cu toții că nu suntem (și aici mă refer la doamna cu alură de Ana Pauker, manager pe la o firmă de vopsele), o domnișoară moderatoare care traducea întrebările din sală în limba piarezdă, oferind răspunsuri pe care nu le mai traducea și tot așa.

Ăsta e nivelul. Public relation înțeles la nivelul publicitate. Nu degeaba i-a sărit țandăra lui clickio și s-a răstit puțin la ei, când se ajunsese la frumoasa concluzie că pentru un PR bun, orice comentariu de pe bloguri care nu e pro, trebuie șters.
Iar ce e cu adevărat de speriat e că puștii din sală învață de la ei. Adică dacă nu cumva avem parte de genii, și generația următoare de piarizde va fi la același nivel.

Mai avem mult de mers. Foarte mult.

Cam cât mai are Mândruță până să ajungă să realizeze că e jenant ca un om de oarecare calibru, cum teoretic ar fi el, să se dea în spectacol doar de dragul de a-și promova mizeria de emisiune în care se bagă în căzipline cu apă, cu parlamentare senile. Știți ce frumos țipa Nu uitați, sâmbătă seara, la ora 10, Pâine și circ?

Serios, mi-a fost rușine de rușinea lui…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.