1. Pentru că dumnezeu a fost bărbat. Cel puțin așa zice la Cărțile Sfinte. Iar bărbații sunt făcuți după chipul și asemănarea Lui, drept pentru care bărbatul e reprezentantul divinității pe pământ. Femeile sunt coaste vorbitoare, nu?
  2. Creierul bărbaților la naștere cântărește cu 12% mai mult decât cel al femeilor, iar diferența se păstrează în timp. Clar că la creier mărimea contează, deci în principiu bărbații sunt mai inteligenți decât femeile.
  3. Bărbații conduc lumea, și nu neapărat dpdv politic. Marii artiști și oameni de știință, Dali, Einstein,Michelangelo, Da Vinci,Newton, Beatles, Costel Busuioc, toți au fost sau sunt bărbați. Femei oameni de știință? Mai puțin și dacă există, în general slabe sau moarte din neglijență, a se vedea cazul Slodowskăi Curie.
  4. Bărbații trăiesc mai puțin. Iși fac datoria de a lăsa locul noilor generații, spre deosebire de femei, care parcă au venit pe pământ pentru eternitate. Desigur, această eternitate este și mai lungă din cauză că femeile vorbesc mult, iar cercetătorii britanici au stabilit că una din cauzele morții premature la bărbați este femeia mult-vorbitoare.
  5. Bărbații sunt lideri înnăscuți. Orice bărbat, luat de pe stradă, după o săptămână de antrenament, poate fi un comandant foarte bun al unui pluton de armată. În schimb, dacă pui o femeie comandant peste un pluton de armată, singurul rezultat obținut este că nu plutonul va fi futut de comandant, ci invers. La propriu.
  6. Bărbații sunt mult mai buni la orientarea în spațiu. Marea majoritate a femeilor, dacă le iei repede, nu sunt în stare să diferențieze stânga de dreapta. Nu mai vorbim de punctele cardinale sau de eventuale orientări pe străzile unui oraș. De aceea bărbații nu cer indicații de drum. Pentru că nu au nevoie.
  7. Bărbații sunt capabili să facă parcare laterală. Gândiți-vă câte filme sunt pe internet cu femei care parchează aiurea, aruncă mașini în baltă, se răstoarnă, pleacă de la benzinărie cu pompa înfiptă în rezervor. Este că dacă vă gândiți repede, nu vă amintiți de un film în care un bărbat face așa ceva?
  8. Bărbații îmbătrânesc mai frumos decât femeile. Un bărbat la 50 de ani e în floarea vârstei și nu e deloc deplasat să îl vezi la braț cu o păpușică de 20. O femeie de 50 de ani se gândește deja la loc de veci, colivă, discută tratamente reumatoide cu vecinele, schimbă rețete și câte un pic de sare și în general, au cam ieșit din cursa sexuală demult. Dealtfel, nici un bărbat de 20 nu s-ar uita la o femeie de 50, nu? Nici măcar pentru bani.
  9. Noi putem ține un secret. Pentru totdeauna. Încearcă să spui un secret unei femei. Va fi secret exact până când va vorbi cu prietena ei cea mai bună, căreia i-l va fi spus sub jurământul Vezi că e secret, nimeni nu trebuie să îl mai știe. Și tot așa, din prietenă în prietenă, până ajunge la tine, într-o formă identică sau amplificată. Chestia e demonstrată de mine însumi, când i-am spus unei prietene că cea mai bună prietenă a noastră e gravidă și are gemeni. La mine a ajuns că e gravidă, probabil cvadrupleți și că a fugit să nască în Serbia.
  10. Bărbații au penis. Femeile au doar nevoie de el
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.