Vin vremuri extrem de căcăcioase. Dezastrul guvernărilor ultimilor ani începe să se reverse și, ca să vă bucurați, nimeni nu va avea cum să îi tragă la răspunde pe de-alde băsescu, boc, udrea și vidieanu.. Nu, nu le scriu numele cu literă mare, pentru că litera mare e destinată persoanelor, nu suboamenilor care sunt cei mai sus enumerați.

Știți rețeta Grecia, nu? Hoție, bani, îmbogățiri, după care urmează planuri dure de austeritate, în tim ce cei ce au furat vor guverna, cu maximă înțelepciune, în continuare. Doar că în Grecia acum se aruncă cu cockteiluri Molotov în forțele de represiune de pe străzi.

Insă parlamentul rromâniei, în nesfârșita sa înțelepciune, a găsit rezolvarea ca această situație să nu se întâmple și în rromânia, printr-o lege.
Ultrajul împotriva forțelor de ordine, direct pârnaie, nu amendă sau altceva. Așa că dacă te duci în stradă și îi arăți muie unui polițist care ți-o dă cu bastoane, vei fi săltat și închis 3 luni. Nu e glumă, e realitatea crudă.

Ați votat.
Acum sugeți de la țâța celui votat de voi. A, nu are țâță?
Găsiți voi ce să băgați în gură.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.