Pentru că tot mă certa cineva că nu scriu nimic de pensionarii cu pancarte tipărite care se băteau cu jandarmii, hai să scriu 3 rânduri, că după aia plec să respir puțin aer sărat de pe la Varna.

Nu, nu am văzut demonstrațiile de la TV. Am citit, pe ici și colo, că pensionarii le-au dat-o la gioale jandarmilor, comentarii desigur însoțite de nelipsitul hăhăit uite bă, i-a bătutără pe jăndari. Nimeni nu a spus că și jandarmii sunt oameni, și ei au părinți și bunici și e teribil de greu să lovești un bătrân care strigă de foame.

Nu știu dacă aveau pancarte tipărite. Dar știu că au fost aduși acolo de cineva. De cine? Unii ar spune că de cel ce promite asistență juridică pentru toți pensionarii din rromâânia, pentru a da guvernul în judecată și astfel să blocheze instanțele. Adică de Dan Voiculescu. Dar interesele sunt mult mai vaste și e puțin probabil să se afle vreodată cine sau ce.

Știți ce e oarecum satisfăcător? Că toată această masă amorfă de votanți au votat in corpore cu Băsescu la alegeri. Pentru că e o mână de fier, e de-al nostru, e dintre noi. Cineva care să ne spună când să mâncăm, când să ne căcăm, cum să gândim și tot așa. Acum, mâna de fier se debarasează de ei, așa cum au făcut-o toți ceilalți de-alungul timpului. Trist e că probabil jumătate dintre ei nu vor apuca să vadă alt președinte sau să fie manevrați de alt președinte.


Pentru că vor muri, speranța medie de viață în rromânia fiind undeva în jurul vârstei de 67 de ani la bărbați. Când va ieși Elena Udrea președinte și Băsescu prim-ministru, deja majoritatea vor îngrășa câmpurile cu cadavrele lor. Din păcate. Cred.

Dar sunt perfect liniștit. Urmează cei ce ies la pensie zilele astea. Peste 4-5 ani vor fi numai buni de trimis la vot, după care o înmormântare scurtă.
Să trăiți bine, bă!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.