Ministerul Apărării a reziliat contractul lui Becali de pe Ghencea și l-a trimis la păscut oi, la Buzău. Distinsul domn Becali afirmă că va face revoluție, că de fapt ministerul vrea să aducă acolo altă echipă și că el ia palmaresul și echipa și joacă pe Lia Manoliu de la anul.

Cu absolută durere undeva la 10 metri de zona anală, îl anunț pe domnul Becali că el și echipa sa nu reprezintă pe nimeni. După cine să plâng eu? După Moreno? După Zapata? Sau poate după Parpas sau Pleșan. Eventual după Toja sau Kapetanos?

Ghencea e reprezentată de Stadionul Ghencea, de amintirile de acolo, de oamenii care merg la Stadion, de fanii care își cheltuie banii de țigări ca să intre la meci, de ciorile care vând semințe printre scaune, de mirosul gazonului întotdeauna prost și uscat. Becali? Un nimeni în praful istoriei. Echipa actuală? Un rateu care nu spune nimic nimănui. Așa cum AEK a ajuns Poli Timișoara, să aducă altă echipă și să joace sub denumirea CCA. Da, o să țin cu CCA-ul.

Iar Becali să joace cu oile la Buzău, să facă echipe, să demită antrenori.
Numai să ne lase dracului în pace!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.