A fost blogaria 5. Distractia faina, da, ne-am pisat in piscina si am facut de ras acest minunat poporr, ca deobicei. Poze o să găsiţi la ceilalţi, eu neavând la mine decât telefonul, care a făcut pozele de mai sus.

Ce am reţinut din prezentările ţinute de neogenieni.

  • Neogen vor avea anul ăsta profit de 1 milion euro. Şi asta datorită faptului că au dat afară 30% din personal. Vă daţi seama ce salarii aveau?
  • Se simte puternic în ceafă respiraţi fierbinte a facebookului şi toţi sunt îngrijoraţi din cauza asta. Eu propun să îl facă site de dating şi să permită afişarea pozelor mai indecente. Sigur o să le dea praf la feisbucari.
  • Au achiziţionat ceevee.com pentru a putea oferi un serviciu care, zice Fusu, momentan nu există pe piaţă, CV-Search.
  • Pentru a nu stiu câta oară, au fuzionat siturile din cadrul neogen. Probabil la anul ne vor anunţa cu mândrie că le-au spart din nou. Am răbdare.
  • Traficul siturilor neogen din Bulgaria s-a dus în cap.
  • Cică distracţia aia de le Moldova, cu echipa de acolo şi luatul HDD-urilor a apărut pentru că deşi Fusu le-a oferit bani celor din echipa sprijin si bani să îşi deschidă firmă şi să continue colaborarea în parteneriat, băieţii au vrut şi ceva bani în plus să aibă de-o ciungă. Drept pentru care nu au mai primit nimic.
  • Am aflat că Zooku Myhost, în afară de a-mi da spam lunar, se mai pricep şi la hosting. Cel puţin aşa zic ei. Şi că cloud hostingul este the ultimate shit în domeniul hostingului, iar un cont business pentru bloggeri ar costa în jur de 10 euro. Aş vrea tare mult să îi cred, dar după atâta spam, nu ştiu ce să zic…
  • Zumzi.ro (deci toate numele astea sunt alese de Călin Fusu, care înţeleg că a intrat în perioada sa de Z-uri. Un fel de Picasso al internetului.) e un magazin online cu oferte care se bazează pe cumulul de clienţi pentru a oferi preţuri bune. Ideea nu sună rău, mai ales pentru cei ce au mulţi prieteni cu care împărtăşesc aceleaşi preocupări. Problema e că ofertele care apar nu prea sunt chestii interesante. De exemplu acum au la ofertă buburuză Carla Szabo. Bitch say what? Adică trebuie să îmi sun 10 prietene şi să ne luăm toate buburuze? Înseamnă că cel ce a făcut oferta se pricepe la femei cum mă pricep eu la cai lipiţani, pentru că o femeie ar ucide să aibă un accesoriu UNIC, nu să dăm la toţi, să ieşim mai ieftin. În altă ordine de idei, cine este Carla Szabo??
  • Overall, o ieşire frumoasă, iar dacă faptul că iarăşi am fost aproape de oameni pe care nu prea am ocazia să îi văd decât în ipostaze destul de oficiale nu ar fi fost de ajuns, faptul că, pentru a x a oară mi s-a demonstrat că e de o mie de ori mai plăcut să mergi la bulgari, la distanţă de 1 oră de mers, cu tot cu vamă, să fii tratat frumos, să ai condiţii plăcute, să te simţi om, decât să te înghesui pe DN1, să te duci în mizeria şi jegul din Sinaia, Braşov sau alte locuri de legendă ale aceste frrumoase ţărri, a fost suficient.

    Ah, şi am aflat că Mr.Costin e un băutor fruntaş :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.