Liviu Hodor e un digei care a scos o melodie faină, alături de o fătucă, frumoasă de felul ei, dar machiată şi îmbrăcată înfiorător în videoclipul respectivei melodii, fătucă pe numele de alint Tara.
Alaltăieri, aflându-mă la volanul lui FoFo, ascultam un radio, cred că Vibe FM, dar nu sunt sigur. Şi la un moment dat îl aud pe digeiul de serviciu

– Sunt DJ Liviu Hodor şi în câteva minute vom asculta noua mea melodie, alături de Tara, în primă audiţie.

Ce să zic, am fost încântat, mie îmi place în mod real primul lor cântec, deci aveam aşteptări de la următorul.
Dar nu.

Pentru că, din păcate, în studio a mai apărut o mizerie de digei, un imbecil, o marmotă de om, care a început să se hlizească în microfon.

– HĂHĂHĂ…deci…hăhăhă… chiar în câteva minute…hăhăhă…deci minute, da?….noul extras pe single…hăhăhăhăhăhăhăă…şi mai zi-ne tu Liviu….hăhăhăhăhăhă….cum a fost cu melodia….hăhăhăhăhăh…e şi Tara în studio….hăhăhăhă…

Şi a ţinut-o aşa, fratele meu, aproximativ 30 de minute, timp în care a hăhăit aiurea prin studio, ceilalţi doi, Liviu şi Tara deja se simţeau jenaţi şi încercau să spună să ruleze melodia, ăla nu şi nu, că să mai stăm 2 minute hăhăhăhă, să mai aflăm nu ştiu ce.

Normal, am schimbat postul. Nu mai puteam să suport atâta prostie. Eşti angajat să pui muzică, nu să faci pe clownul. Marea majoritate a ascultătorilor de radio o formează şoferii din trafic. Oamenii vor să audă ştiri de ultimă oră şi muzică.

ATÂT! Nu un tâmpit care se crede amuzant la maximum, deşi nu este.
Chiar vorbeam acum ceva timp cu clickio, cât de mişto s-au repoziţionat cei de la Infopro, că nu ai de ce să schimbi canalul, au numai muzică bună. Ar mai fi şi cei de la Gold FM şi, până alaltăieri, Vibe FM, care dă marea majoritate a timpului muzică dance.

Alte radiouri bune?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.