emil-boc-cetin-ametcea-vali-petcu-adopta-un-ardelean

De mult timp mă frământă problema dihotomiei dintre ardeleni și bucureșteni. Aceiași oameni de valoare, aceiași oameni buni, aceleași valori, dar, și acesta este un mare dar, anii și timpurile au reușit să strecoare între noi o vrajbă neîmpăcată.

Și pur și simplu a devenit inacceptabil, și nu doar pentru că suntem același popor, ce împărtășesc aceleași valori. Cei mai buni prieteni de-ai mei sunt ardeleni, prietenul meu drag Vali s-a mutat în Ardeal, oamenii dragi mie, de care îmi e mereu dor, sunt în Ardeal, este păcat să continuăm așa.

Prin urmare, împreună cu Vali și Emil Boc, am pornit programul Adoptă un ardelean, program prin care bucureștenii își aleg, pentru adopție virtuală, un cetățean din Transilvania, devenind astfel mentorul și tutorele său, cel puțin în plan virtual.

Sperăm ca, prin această apropiere, să reușim să apropiem relațiile dintre București și Cluj, mai ales că ne-am asigurat susținerea necondiționată a domnului Emil Boc, cel fără de care acest program nu ar fi putut exista.

Desigur, mai sunt de pus la punct unele detalii, dar ideea există, a început deja să fie pusă în aplicare și ne-am implicat 100% în dezvoltarea ei. Eu personal i-am adoptat pe cei 2 dragi de la tvdece.ro, Alina și Dragoș și sunt foarte fericit de asta.

Viitorul ne va dezvălui dacă am reușit și să sperăm că urmașii și urmașii urmașilor noștri vor aprecia acest gest de mare prietenie și această mână întinsă, practic, peste ani și distanțe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.