Testul nu a fost rău, am avut speranțe mari de la FoFo, că o să o calce de o să-i meargă fulgii. Din păcate…de fapt, mai bine vă las să vedeți despre ce e vorba.

Revenind la oile noastre, în continuare aștept idei de la voi, pentru o metodă de distrugere, în cele 3 limite

Rezistă la strivire pana la 8t

Rezistă la cădere de la 9m

Rezista la apa, dar nu e subacvatica

Cel ce va avea ideea cea mai bună și mai haioasă va avea onoarea de a-i fi filmată ideea de către subsemnatul și pentru asta va primi o indestructibilă cadou. Momentan nu sunt deloc mulțumit de ideile de la filmulețul trecut, ba dimpotrivă, credeam că sunteți mult mai creativi de atât.

Ca idee, nu îmi stric mașina mea de spălat ariston cu indestructibila, nici nu mă voi duce să cumpăr o mașină second hand pentru asta. Nu am unde să găsesc la sfârșitul lui noiembrie o balastieră unde să bag lanterna și nici nu cred că cineva sănătos la minte mi-ar permite. Iar filmarea asta trebuie să dureze două minute, ideile gen leag-o de țeava de eșapament și ține-o o săptămână sunt…suprarealiste.

Deci vă rog, mai cu zvâc și mai cu elan.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.