Mai țineți minte magazinul mic.ro de la mine din cartier, ăla de avea 4 sticle de Adria cola în vitrina frigorifică și din când în când, pâine?
Puteți să îi cântați prohodul. Am trecut azi prin fața lui, iar pe ușă trona un banner 125×125 Magazinul mic.ro este închis.

Într-un fel, mi-e milă de ei. Am stat de vorbă nu o dată cu fata care a fost păcălită de Patriciu să bage 7000 Euro în marea franciză de succes. Muncea de la 7 dimineața până la 12 noaptea, zi de zi, ea și cu angajatul ei, care angajat acum este ospătar la un restaurant indian de pe la 1 Mai. Era amărâtă tare, toți banii investiți în franciză fuseseră împrumutați, fata își făcuse un plan de afaceri pe termen lung, cu scadențare clare și multă muncă.

Din păcate, expertul în afaceri care duc la pierderea banilor altora, mr. Dinu Patriciu, a reușit să ruineze câteva vieți. După ce a falimentat ODYSSEY COMMUNICATION, ca să nu mai plătească nici un ban televiziunilor pentru reclama prestată, acum va băga în groapă și micurile. Poate astfel, în sfârșit, vor înțelege oamenii ce înseamnă un țepar și nu vor mai face business cu nimic din ceea ce conține numele Dinu Patriciu. Pe de altă parte, un șut în fund, un pas înainte. Nu e capăt de lume. Capul sus, că de alimentație publică e nevoie oricând :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.