Da, cică s-a mai descoperit încă o zodie.

Sunt totalmente împotriva oricărei forme de astrologie. Consider că e cea mai răspândită şarlatanie a zilelor noastre, şarlatanie cu atât mai gravă cu cât cred destul de mulţi oameni în ea. Şi diferă total de religie, pentru că practic, religia e un cod al bunelor maniere în societate, pe când mizeria cu stelele amăgeşte milioane de oameni cu `vezi că mâine câştigi bani, eşti un deosebit, vezi că-ţi moare porcul etc`, oamenii acţionând în consecinţă şi cu rezultate de cele mai multe ori distructive.

Nici măcar nu vreau să reiau discuţia despre tâmpenia de a crede că o constelaţie pe care doar tu, pe pământ o vezi sub formă de constelaţie, poate să îţi afecteze viaţa. Refuz să discut asemenea mizerie.

Bun, ce nu înţeleg eu este altceva.
Cum tu, om (cu iq minimal, dar tot om), care ai crezut până acum în mizeriile astea, poţi fi dat peste cap de fapul că vai, se schimbă zodiile?
Am văzut vociferări vibrante şi SERIOASE `cum, eu sunt săgetător, nu pot accepta să fiu scorpion, scorpionii sunt aşa şi pe dincolo`.

Omule, dacă tu ai crezut până acum în aşa ceva şi desigur, ţi-ai descoperit întotdeauna caracterul în acele previziuni (asta neavând nici o legătură cu generalităţile din zodii şi cu procentajul de cretini ai planetei), ai impresia că dacă mai apare o zodie, tot în ceea ce ai crezut se duce pe copcă?

Asta e fix ca ăia care se întrebau `Cum stăteau oamenii pe suprafaţa pământului, înainte de descoperirea legii gravitaţiei?`

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.