William Hill Casa pariurilor

Hai să vă povestesc o întâmplarea haioasă cu William Hill România și pariurile, o întâmplare care ȘTIU că în România nu s-ar putea întâmpla.

E iunie 2010 și Anglia joacă cu Germania în eliminările pentru Cupa Mondială. E 2-0 pentru nemți, iar Anglia atacă cu disperare, în încercarea de a egala. Moment în care Lampard șutează o torpilă, torpilă ce lovește transversala, după care cade foarte clar după linia porții.

Frank-Lampard

Foarte clar pentru toată lumea, nu și pentru arbitrul uruguayan Jorge Larrionda, care spune că nu s-a întâmplat nimic și dă drumul la joc. Clar și pentru Sepp Blatter, care a declarat că a fost gol. De fapt, atât de clar încât atunci s-a dat drumul la tehnologia electronică pentru linia porții.

Știți ce a făcut William Hill, cea mai mare casa de pariuri sportive online, după toată această tevatură?
A decis să plătească pariurile tuturor celor ce au pariat că Frank Lampard va înscrie în acel meci, considerând că Lampard a marcat. O sumă de câteva sute de mii de euro.

Acum înțelegeți de ce e diferență între “noi” și “ei”?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.