Se dă o mare companie de spam din online-ul rromânesc, și anume ejobs. Ejobs a organizat un târg de joburi în București, anunțat cu surle, trâmbițe și mare tam tam.

Ați citit cu atenție afișul?
Scrie undeva că accesul la târg se face contra unei taxe de intrare? NU. Este cea mai veche țeapă din lumea expo. Facem reclamă la greu, aducem oamenii, după care la intrare îi punem în fața faptului împlinit și le cerem o taxă de intrare modică. Hai mă, mare lucru zece lei acolo, dacă tot am ajuns până aici? Adică țeapă, țeapă fără jenă și remușcări, țeapa ejobs, care de când a trecut sub patronaj rromânesc, a împrumutat automat toate atributele unei afaceri rromânești. Adică țeapă. Țeapa de la firma de recrutare online ejobs.

În fine, ajungem acolo și ce credeți? Ni se cere o taxă de participare – 10 ron de persoană. Am întrebat de ce ni se cere taxă de participare și de ce nu a fost anunțat din timp acest detaliu și ni s-a zis că a fost o decizie de ultim moment. Pe bune? Și cum de s-or fi oprit la suma 10 ron și nu mai puțin? Pentru că din câte îmi aduc aminte au fost mii de oameni x 10 ron mie îmi dă foarte mult.

Deci o decizie de ultim moment, da? S-au gândit ei dimineață și au zis Cuaie, dar noi de ce nu le cerem taxă săracilor ăstora?
Și s-a pus taxă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.