aglomeratie a2

De aia au murit eroii la revoluție? Ca eu să nu merg pe autostradă și să merg, ca săracii, pe rute alternative? În halul ăsta am ajuns? Mai rămâne să merg cu trenul, doamne ferește, scuipă-n sân.

Da, există rute alternative spre mare. Una din ele ar fi vechiul drum, care acum e gol și faci tot 2 ore și ceva. Pentru că toți coclenderii cu auto se înghesuie pe autostradă. Ce dacă nu ajung la mare, din cauza cozilor de zeci de kilometri? Facem grătar pe iarba benzinăriei.

Și nu, nu mai merge nici plecatul târziu. Aseară au plecat niște prieteni din Contstanța pe la ora 9, au ajuns în București la ora unu. S-a mers bară la bară până dincolo de kilometru 80. DIn cauză de foc pe câmp, pus de mărețul țărănete român.

Pentru că, nu-i așa, țăranii români știu că miriștea se pârjolește. Așa a învățat de la mă-sa, de la tac-su și de la toată încrengătura de rude ce s-au puit unul cu celălalt, ca să iasă el. Nu contează că e ilegal, că pune în pericol viața altora sau că e distructiv.

Apa trece, bolovanii rămân.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.