foodnazi

Din cauza atâtor emisiuni cu bucătari, s-a dezvoltat în rândul cititorilor ușor mai low IQ o pasiune către condamnarea mâncatului nesănătos. Practic, a devenit o datorie de serviciu intratul pe internet și comentatul la poze cu mâncare.

Ușor, ușor, o să înceapă să ne fie frică să mai punem o poză cu o ceafă la grătar, dacă nu e însoțită neapărat de niște brocolli stropit cu lime și mențiunea că ceafa e de la un porc argentinian, crescut bio, doar cu porumb fără modificări genetice.

Oare de ce dracu ne-o fi atât de greu să trăim și să lăsăm și pe celalți să trăiască? Dacă eu vreau sămănânc slănină, care e problema ta? O să crapi tu în locul meu?

Foto Copolovici

Dacă v-a plăcut ce ați citit, dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali, avem și noi nevoie de voi.

Alte articole din arhiva de aur