fast rewind

Coincindență?

Judecătoarea Brânduşa Gheorghe, de la Tribunalul Bucureşti, care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu, a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier. Ea a fost transportată la spital, după ce a acuzat dureri de spate.

Duplicitari

În timp ce acuză vehement Franţa că nu suspendă contractul militar cu Rusia, Marea Britanie continuă să exporte armament către Moscova. Confirmarea apare într-un raport al Parlamentului de la Londra, la puţin timp după ce premierul David Cameron anunţase, din nou, că toate licenţele britance de export au fost suspendate şi că poziţia Franţei este inadmisibilă.

Orice gaură cu păr…

Apariţie neaşteptată în această dimineaţă la Judecătoria Sectorului 4, care judecă cererea lui Adrian Năstase de eliberare condiţionată. Fostul premier a apărut în public, cu barbă, în semn de protest faţă de deciziile instanţei.

Acest popor muncitor

Proverbul cu posmagii moi se poate aplica și unei comune din Vâlcea. Aici, edilul a atras investitori care au deschis o fabrică de confecţii. Firma a fost inaugurată în urmă cu o lună, dar nu își găsește angajați. Din cele 300 de posturi puse la dispoziție, doar 40 şi-au şi-au găsit ocupanţi. Primarul localităţii spune că motivul îi e clar: lenea.

Remember Teo Peter!

Doi militari americani sunt acuzati de violarea unei romance insarcinate in Italia. SUA cer repatrierea suspectilor

Românii adoră sexul anal

Mugur Isărescu și Victor Ponta sunt persoanele publice în care românii au cea mai multă încredere, conform barometrului realizat de Inscop Research la comanda cotidianului “Adevărul”.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.