Rio Celeste Falls

Citeam înainte de o rețea de carderi, care au golit conturi de-ale arabilor, în valoare de câteva milioane de dolari. Și încerc să mă pun cumva în mintea unui infractor de genul, cum reacționează și de ce.

Ce îmi este mie foarte clar, exceptând orice altceva, gen motivații, nevoi și planuri este că oamenii se simt invincibili. Nu se gândesc că ar putea fi prinși și cred că metoda lor este infailibilă.

Altfel nu aș putea înțelege sub nicio formă cum furi milioane, dar tu rămâi bine mersi în românia, pentru că acolo e țărișoara ta și o iubești, vrei să îi cedezi TVA-ul de 24% din tot ce cheltui, să poată pune Ponta sistemul sanitar pe picioare.

Serios, mintea mea de novice în asemenea lucruri îmi spune că la prima sumă cu adevărat decentă, toți ai mei într-un avion, destinația Costa Rica, pentru că nu are tratat de extrădare cu România, adio și-un praz verde, ne mai auzim prin presă.

Greșesc cumva, nu e atât de simplu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.