worldclass

Ieri am fost în căutare de săli de forță prin Pantelimon. Prima oprire, Magnolia Club. Etajul 3, mic, înghesuit, geamurile deschise cu 35 de grade afară “nu am dat încă drumul la aer condiționat, nu au cerut clienții“, iar eu transpirasem ca un porcovete în primele 10 secunde. Prețul mic, de doar 120 de lei lunar, nu m-a convins.

Prin urmare, am mers mai departe.
Și m-am oprit la Bery Spa. Credeam că, după câțiva ani de când nu am mai fost acolo, s-a mai schimbat ceva. Din păcate, nu. Sala de fitness mai mică decât livingul meu, aglomerată până peste poate, chestiile ușor mai căzute decât știam, piscina mai cenușie. În schimb, prețurile, la cer. 180 de lei fitnessul? 400 de lei piscina? Pe bune?

Gold Gym. În timp ce urcam, am auzit cum urlau unii prin sală ceva cu morți, mame și altele. Nu am mai intrat, stânga împrejur și la revedere.

Și așa, am ajuns la WorldClass Auchan.
Unde au ofertă, până pe 31 inclusiv, 499 euro abonamentul full anual și 370 de euro abonamentul de zi. Plus o lună gratis, deci 13 luni. Plus posibilitatea de a îngheța abonamentul 30 de zile, pentru concedii, nunți și înmormântări. Plus 8 invitații anuale pentru prieteni. PLus copiii până în 12 ani au acces gratuit și nelimitat la piscină.

Vă spun, sala aia de fitness arată genial. E uriașă, e plină de lumină, numai aparate ultra mega mișto, aer condiționat peste tot, piscina superbă, totul absolut occidental și atrăgător.

Prin urmare, sunt abonat la worldclass. În familie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.