Eu mă bărbieresc cam o dată pe săptămână, maxim 2. Pentru că sunt un tip leneş, nu am barba foarte deasă, doar sunt alogen şi sunt foarte comod.
De aceea prefer aparatele de bărbierit de unică folosinţă. Decât să îmi iau o chestie de aia cu xşpe lame care taie în diferite moduri, mai bine îmi iau o pungă de aia de 7 bucăţi, care îmi ajung, sau mai bine zis, îmi ajungeau, 2 luni.

Asta până când nevasta, cea care se ocupă de achiziţiile în familie, a ajuns la concluzia ca Gilette îi spune mai multe decât BIC, care BIC, în paranteză fie spus, e preferatul meu.
Of. Nu m-am mai chinuit atât de mult la bărbierit de când eram în armată şi împărţeam o lamă 10 inşi. Serios, după ce dau de 2 ori FIX acolo unde este barba mai lungă şi mai deasă, gata. Aparatul nu mai taie decât la modul raşchetat, smulgând firele de păr şi lăsând răni adânci în obraz.

Aşa că în seara asta am terminat bărbieritul cu unul din BIC-urile ce aparţin soţiei, spre diferite destinaţii mai .. delicate. A mers brici.

Marţi mă duc să îmi iau BIC-uri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.