Aseara am baut o gramada de whiskeane si Zaraze cu Vali Petcu. Si printre picaturi, am mancat si un kil de sticksuri. Drept consecinta, astazi m-am stricat la burta ceva de groaza.
Si eram eu in Carrefour, vesel si linistit, cand deodata, da cacarea in mine. Fuga la baie. In paranteza fie spus, in baia aia miroase a mort, ceva de speriat. Intru, desigur, in cabina de rezervata handicapatilor, si incep sa prestez. Iti dai seama, miros de mort, mirosuri ce mai erau acolo, vis.
Bai si deodata, puf, se inchide lumina. Bine, prins fiind eu in sinergia faptelor, initial nu prea m-am sinchisit. Oricum, e greu sa gasesti hartia pe intuneric, plus ca atunci cand nu vezi, parca iti vine dificil sa te stergi. Stiu, e aiurea, dar ia incercati odata sa faceti asta cu lumina stinsa, sa vedeti ca e putin ciudat.
Deodata, incepe sa se auda un fosgait ritmic. Hopaaaaa….Costele, ai imbulinat-o.
Au inceput sa imi treaca prin fata ochilor toate filmele horror pe care le-am vazut in viata, in care tipa sau tipul sunt la baie, se pudreaza sau ce dracu fac, se stinge lumina si intra nenea raul peste ei si incepe sa le curga sange din diferite orificii create prin impungere cu obiecte ascutite.
Am grabit brusc procesul de stergere, ca sa nu cumva sa ma prinda cu pantalonii in vine, am tras brutal pantalonii pe mine, si acum cugetam daca sa mai stau sa ma spal sau sa ies direct la cafteala. Ca ma gandeam, “dude, nu ma las nici mort. murim amandoi, ce muschiu meu”. Cand brusc, se aprinde lumina, intra un nene galagios, se baga in cabina de alaturi, si incepe sa dea din el cu spume si suieraturi.
M-am relaxat putin, ies din cabina, si vad o tanti mopareasa, care misca delicat mopul prin baie. Criminalul meu din filme horror.
Acuma stau si ma gandesc, ce o fi gandit femeia aia, cand m-a vazut iesind din cabina, transpirat si cu ochi de caprioara speriata…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.