marijuana addict

Chimistul american Alexander Shulgin, supranumit și “părintele pastilei ecstasy”, un drog pe care l-a descoperit și încercat pe propria-i piele, pe lângă multe altele, a încetat din viață la vârsta de 88 de ani, în noaptea de luni spre marți

Noi de aici înțelegem că, spre deosebire de Allen Carr, marele vânzător de iluzii anti fumat, ecstasyul nu ar fi chiar atât de nesănătos, dacă stai să compari vârstele la care au murit amândoi.

Citeam la dulcele Copo cum s-a lăsat el de fumat în 5 pași și râdeam, aducându-mi aminte cum, acum câțiva ani, fusese nuștiu ce acțiune în online, legată de cartea lui Allen Carr și câțiva bloggeri puneau capul pe șina trenului că gata, au renunțat definitiv la țigări.

Din păcate, la un an după, toți, DAR ABSOLUT TOȚI, fumau de rupeau țigările-n două de la tiraj, mai mult și mai rău decât înainte.

De fumat te lași pentru că vrei. Pentru că așa simți, nu pentru că te programează neurologic vreo pipiță.

Acum, sincer să fiu, nu știu cum stă treaba cu ecstasyul, pentru că, în viața mea tumultoasă, am degustat doar din Maria și Ioana, niciodată mai mult de atât. Și după cum se vede, dependența de Maria și Ioana e teribilă.

Teribilă, vă spun…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.