Horia Georgescu, du-te acase! Nu, nu e o greșeală. Du-te, prin demisie sau demis, la una din casele tale a căror achiziționare nu o poți justifica din veniturile de bugetar de-o viață. Și ia cu tine și reprezentanții autoproclamați ai societății civile, care au început acum să comenteze și să respingă deciziile justiției, comportament pe care îl imputau cu puțin timp în urmă corupților din PSD care-și apărau colegii. Care-i diferența dintre voi și apărătorii lui Voiculescu sau Mazăre? Niciuna. Doar că faceți presiuni asupra justiției și îi comentați și nu-i respectați deciziile din tabere diferite.

Îmi era profund perpendiculară problema lui Mircea Diaconu, ca dealtfel orice altă problemă a politicienilor români. Incompatibil, ceva gen director la teatru și parlamentar, în același timp. Să fie sănătos, după Ponta și Băsescu, nimic nu mai există.

Ce m-a făcut atent a fost încrâncenarea dovedită de jegul uman numit Horia Georgescu, de la Agenția Națională pentru Integritate, de a transforma o lege în interes propriu și de a convinge pe oricine că albul este negru. Practic, HG a încercat prin toate mijloacele, profund ilegal, să îi interzică candidatura lui Diaconu.

Azi, la Curtea de Apel, Horia Georgescu a luat o udrea (în limbajul meu, cine ia o udrea, înseamnă că a luat muie). O udrea mare de tot, pentru că i s-a demonstrat, cu argumente juridice, că e un tâmpit, cu un interes total abscons, în a-l interzice pe Diaconu din politică.

Totuși, imbecilismul debordant al lui Georgescu a reușit să facă ceva. Să mă determine să merg la vot să îl votez pe Diaconu. Yep, la europarlamentare, arhiblog votează Mircea Diaconu. Așa, de-al dracului.

Pentru că sigur deranjează pe cineva grav de tot, dacă răhățelul acela de Georgescu și-a pus la bătaie totul, inclusiv cariera de salariat la stat, ca să îl scoată pe Diaconu din politică.

Deci votam Mircea Diaconu, da? După Buletin de București, îi facem și unul de Bruxelles.

Buletin_de_Bucuresti

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.