Screen Shot 2014-09-02 at 00.31.37

Din păcate, așa cum mulți dintre voi au observat, a trebuit să șterg forumul

Suspected hacking

Google has detected that your site may have pages added by a third party. These pages may contain spammy or malicious content which violate our Webmaster Guidelines.

Typically, the offending party gains access to an insecure directory that has open permissions. Many times, they will upload files or modify existing ones, which then show up as spam in our index.

Sample URLs:

  • assorted/prejudiced-prizewinner-dress-shopper.html
  • handler/gay-aggression-saccharin-mountainrange.html
  • handler/generous-liberal-moustache-onward.html

MyBB, CMS-ul folosit de mine, fiind o gămălie de CMS, era găurit ca o sită, update-uri de securitate din părți, prin urmare forumul colcăia de malware și alte mizerii. Și poate asta nu ar fi fost o problemă, dar prietenul google a decis să marcheze ca Hacked rădăcina cetin.ro, nu subdomeniul forum.

Prin urmare, a fost o călătorie plăcută, dar aici se oprește, situl e mai important decât forumul. Până când o să am disponibili banii pentru o licență VBulletin sau ceva asemănător, acest proiect ia o mare pauză.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.