ponta

Ordonanta care le da voie romanilor sa plece cu produse din magazine fara sa le plateasca, daca vanzatorul refuza sa le dea bon fiscal, este neconstitutionala.
“Acest articol este neconstitutional pentru ca incalca dreptul la proprietate. Daca nu platesc si nu primesc un bon, nu pot sa consider produsul ca fiind al meu”, a spus Stefan Deaconu, prof univ de drept constitutional la Universitatea Bucuresti

Știți ce denotă chestia asta, de fapt? Că oamenii care emit mizeriile astea de legi nu știu ce înseamnă viață reală. Nu au fost niciodată la magazinul de cartier să își ia o pâine și nu au cumpărat niciodată 10 ouă la pungă.

Pentru că altfel ar ști că nimeni nu îți dă produsul până când nu ai dat banii. Simplu. Ce se întâmplă ulterior, e doar treaba vânzătorului. Nu ai cum să pleci și cu produsele și cu banii.

Și, din ce am înțeles, în ultima perioadă, programele de gestiune din restaurante nu mai emit direct bonul, ci bonul se emite după intrarea fizică a banilor în casă.

Prin urmare, Victor Ponta, poate ne explici tu cum ieșim dintr-un magazin în felul ăsta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.