Atrag atenţia asupra cenzurării unor filme care-i învaţă pe copii de mici la agresivitate. Copiii învaţă înjurături ciudate, nu tradiţionale. Discuţi cu tineri şi nu ştii în ce limbă te-au înjurat. Utilizarea excesivă a Internetului face din copii nişte roboţi. Ei nu mai citesc şi dispare educaţia estetică. Bogăţia de filme porno care apare pe Internet are un caracter nociv, influenţează starea psihică şi morală a copilului”, a spus Ionel Barbu.


Zise vicepreşedintele Federaţiei Spiru Haret, Ionel Barbu.
Desigur, domnul Ionel Barbu se referă la groaznicele înjurături gen Up your, fuck you, Yo` mama, înjurături pe care urechea sa fină, de dascăl neobişnuit cu limbile străine, nu le înţelege.

Se înţelege foarte clar că dacă tineretul ar învăţa tradiţionalele înjurături româneşti ca îmi bag pula în mă-ta sau futu-te-n aripă de handicapat, domnul vicepreşedinte de federaţie de dascăli nu ar avea nimic împotrivă, ba chiar ar încuraja tradiţia.


Vezi mai multe video din Muzica

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.