La Sibiu a scăpat un tigru din cușcă. Cum au făcut rromânii noștri să îl prindă? L-au împușcat. Adică l-au ucis. Deși aveau și arme cu tranchilizante, l-au ucis pur și simplu. Pentru că e un trofeu major în viața unui țărănete ardelean cu rahat sub unghii, să împuște un tigru. De la iepuri și ciori, e un salt mișto de tot.

Sunt curios, va fi cineva tras la răspundere pentru asta? Nemaivorbind de faptul că tigrul e animal protejat, ci doar pentru că un animal cum nu prea găsești la fieștecare colț unde vinde untură nea caisă din Sibiu, a fost împușcat, că așa a vrut dumnezeu.

Pfuai, nu vă imaginați cât pot fi de furios.
Aștia de la protecția javrelor, nu vă băgați? Nu iese banul, așa că nu e treaba voastră, nu?

Un articol de la cineva din sibiu

Prostia ar trebui sa doara


Update-uri

Pe drum spre noi sunt și doi specialiști din Deva, care s-au mai confruntat acum câteva luni cu o situație similară”, declara Astrid Fodor, viceprimarul Sibiului. Ea a cerut și sprijinul primarului Cisnădiei, unde vânătorii dețineau de asemenea o armă cu tranchilizante. În mai puțin de o jumătate de oră aceasta a fost adusă în zona de pădure unde era căutat tigrul. ”Eu ce să fac cu ea”, a ridicat din umeri un vânător chemat să folosească arma. Pușca cu tranchilizante a fost lăsată într-un Logan parcat pe marginea drumului, bărbatul intrând în pădure cu propria armă de vânătoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.