Cred ca premiul 1 in materie de nesimtire in rromanica este bivolul trubadur de la fosta formatie Phoenix, Niculaie Covaci. Nu am vazut niciodata un porc mai nesimtit decat ala.

Ultima chestie ragaita de tip?
Ca el nu are nimic cu rromania, lui rromania nu ii ofera nimic, tara lui adevarata este germania, acolo se simte bine si fericit si acolo este viitorul lui.

Pai ma taure, daca acolo e viitorul tau, ce cauti tu aici sa le iei banii la fraierii care au impresia ca asculta formatia de acum 25 de ani? De ce tot dai concerte, schimband solistii mai des decat isi schimba o virgina chilotii? Du-te prietene si da concerte in diaspora, sa te asculte aia, nu aici.

Asa de tare imi seamana asta cu Hrusca, ceva de speriat. Numai ca e pe invers. Daca Hrusca baga mare in decembrie si scoate meleoane din chitait colinde, taurele sta in restul anului si da concerte si iarna se retrage pe partie la Kitzbuhel, sa mai scape de slanina.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.