Skullet

Îmi plac bărbații cu părul lung. Desigur, in a non gay way. Doar că sunt de părere că unii dintre noi chiar arată bine când au părul mai lung decât este cutuma în ziua de azi. De altfel, multî vreme, în tinerețile mele zbuciumate, am avut același păr lung, blond, des și creț. După care m-am însurat. Dar asta e altă poveste.

Problema e că nu tuturor bărbaților le stă bine așa și nu toți bărbații știu să își poarte părul lung.
Mă uitam la un tip azi, cu ușoară invidie, datorată coamei de păr negru și des pe care o poseda, dar și cu multă, multă ironie.

Pentru că coama aia era prinsă cu un elastic alb, nici măcar foarte strânsă, doar așa, cât să îl țină, neglijent, ca o păpușică la duș. Adorabil de gau și totalmente urât. Da, îl urâțea pe el, ca om.

Știu că toți ne vedem teribil de sexy când ne uităm în oglindă, suntem de părere că burțile nu sunt chiar așa de mari și că 10 inci sunt suficienți pentru oricine.

Dar serios, poate ar trebui ca, atunci când ieșim din casă, să cerem și părerea cuiva cunoscut Frățică, arăt a poponel sau arăt a bărbat?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.