După cum știți, toți am stat cu sufletul la gură pentru Anamaria, căreia poliția îi cerea să facă muncă de anchetator, ca să nu se streseze prea tare domnul sectorist.

Desigur, au fost foarte mulți specialiști în drept comun, care i-au explicat că telefonul ei e pierdut definitiv, cumpărătorul e de bună credință și că, eventual, i se vor da banii înapoi.

Eu am sfătuit-o să meargă cu un avocat.

Mi-am recuperat telefonul. Aoleo, nu mai pot de bucurie. Stiti ce fericita sunt?? Vaai, a fost super tare. Am timp sa scriu ca pana intocmesc ei actele de procedura, pe mind nu ma baga nimeni in seama.

Deci iata ce mi-au zis ca s-a intamplat: s-au dus ața la usa tipei cu pricina. Aia deabia se trezise. Intelegeti ca nu va pot spune exact ce s-a vorbit cu ea deoarece au bagat si ăia vrajeala la greu ca sa o determine sa spuna ce si cum.

Ideea e ca ea a recunoscut ca a luat telefonul de la unul , George, din zona Garii Pitesti contra sumei de 1000 de lei. Ea oricum era bulversata ca de-abia se trezise, daramite ca s-a trezit cu 5 politisti la usa si un avocat. A zis ca ea colaboreaza numai sa nu depun plangere impotriva ei.

De ce naiba as face asa ceva? A zis ca s-a prins ca e ceva in neregula cu telefonul cand a vazut ca dspar mesajele din el si atunci s-a dus cu tel la un tip care i-a dezactivat cumva apl. Dive.

Era intr-adevar una d’aia plina de branza cum bine zicea cineva mai sus. Nu avea abonament pe telefon iar internet avea de la un router al unui vecin si de aia telefonul ba emitea ba nu cu ajutorul apl. Dive. Cam asta a fost, bine ca l-am recuperat, nu e zgariat sau lovit, e doar foarte murdar, dracu stie ce-a facut cu el.

Concluzia e simplă. Când ai o problemă juridică, ia-ți un avocat, că de păreri de specialiști e plin internetul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.