Ieri am primit un mail de la unul din nesănătoșii ce frecventează acest blog, care îmi propunea un concurs, legat de un clip aflat pe facebook. Clipul este un snuff, vă recomand să nu dați click pe link, e pus acolo doar pentru a exemplifica articolul. NU DAȚI CLICK!

Ideea e că filmul mi-a dat peste cap toată seara. Incredibil ce se întâmplă acolo și, ce e mai important, incredibil e că se află urcat pe o rețea socială, aflat la liber, să poată fi văzut de oricine.

Prin urmare, i-am dat report și, alături de mine și alți oameni.
Rezultatul? Îl vedeți mai jos.

Moment în care mi-am amintit cum facebook mi-a șters un cont pentru că am pus o poză cu o pictură ce valorează milioane de euro, dar ghinion, conține o femeie seminudă.

Da, nuditatea e realul pericol pe facebook. În schimb, filmele cu creieri de oameni întinși pe asfalt sunt un KPS pentru copii, adolescenți sau tâmpiți norvegieni care se gândesc să scape societatea de plăgi.

Screen Shot 2014-03-22 at 10.30.02

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.