umbre

În ultima perioadă, e dezastru cu ultima producție HBO, Umbre. Toată lumea e extaziată și, se pare că e cu adevărat un serial foarte bun. Sincer, îmi place actorul din el, Văru’ din reclamele la tocmai (sau olx, că mereu îi confund). Încă nu am văzut nici un episod, aștept să se încheie sezonul, nu am răbdare să stau serial după serial.

Problema care apare este că serialul este pe HBO GO. HBO GO pe care îți poți face cont din orice rețea posibilă, mai puțin RDS. Lucru înfiorător de frustrant și de trist, de oricare parte a baricadei ai fi.

Nu știu motivele din spatele acestei mișcări. Dacă interdicția vine din partea UPC-ului, sperând că oamenii își vor schimba providerul de internet doar pentru a a vea șansa de a plăti abonament la HBO GO, îi anunț că Umbre apare și pe torente, iar mișcarea lor va fi la fel de valoroasă ca aceea în care și-au obligat abonații să plătească în plus pentru meciurile de fotbal din liga lui mitică.

Dacă e RDS-ul cel care nu permite, pentru că au și ei, nu-i așa, ceva cu Digi Cinema parcă, bravo, ați mai reușit să enervați niște clienți existenți și să îi îndreptați către piraterie.

Mi se pare incredibil că, în era internetului, există încă manageri atât de bătuți în cap care consideră că cineva și-ar schimba providerul de orice, dacă e mulțumit de el, doar ca să își achiziționeze un serviciu, MAI ALES UN SERVICIU ONLINE.

Am pus această întrebare la RDS, din păcate au decis să nu răspundă la ceva punctual. E bine în schimb că știu să mă asalteze cu spam pentru orice altă mizerie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.