Requiescat in pace

Astăzi, pe cea mai mare ploaie din ultima perioadă, bateria Rombat Varta de pe Ford a decis să își dea obștescul sfârșit. Trist e că nu a reușit să trăiască decât 3 ani, timp în care m-a servit cu credință și iubire de patrie, suportând toate toanele mele și ale fordului.

Și mai trist e că a trebuit să împing la mașină pe ploaie, în sandalele mele, acum distruse și în chiloții de sărbătoare, acum uzi, în uralele tuturor vecinilor de pe stradă Dă-i, vecine, hai că o ia, bagă mare, uraaaaa, ah, nu a luat-o, păcat, eh, aia e.

Am comandat o Varta de 60Ah, nu de 45, cum era cea originală a fordului, să vedem cum se comportă. Sper, desigur, să mărit fordul înainte de a ceda și bateria asta, dar mai știi?

În ultima perioadă, după o discuție în care am realizat că nu vreau să dau 1000 de euro pe un scooter, a recidivat ideea de a-mi lua un ford ka sau o altă buburuză de gen, pentru transportul de la mine, de la țară.

De urmărit.

Later edit: A fost, scos baterie veche, pus baterie nouă, testat alternatorul, merge perfect. Verdict, bateria dusă. Și nu e rombat, era varta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.