Trebuie să recunosc că până în 2013, nu am crezut nici o secundă în interesul oamenilor pentru accesarea magazinelor online, de pe mobil. Cel mult în joacă, maxim pentru o consultare de preț, dar altfel, nu înțelegeam logica și nevoia de a cumpăra atunci, pe loc, când ai putea cumpăra mai încolo, de la computerul de acasă, de la magazinul preferat.

După care am aflat cu stupoare că mama, care e un geniu atehnic, și-a cumpărat practic toate electrocasnicele din casa de la Măgurele, de pe telefon. Ca să înțelegeți, mama, după 7 ani de utilizare intensivă a internetului în relația cu copiii ei plecați peste hotare, are nevoie de ghidaj ca să dea un mail. De fiecare dată. În schimb, pe eMAG intră fără probleme, voiajează relaxată, cumpără, are cont, cere specificații și sfaturi de la operatori, zici că e la ea acasă.

Revenind.
Mâne dimineață începe revoluția prețurilor, la eMAG. Care e lucrul interesant și în plus față de alte revoluții?
Că evenimentul începe cu o oră mai devreme pentru cei ce au instalată aplicația emag, iPhone sau Android. Mai simplu spus, dacă ai mobil și pleci dimineața la muncă, tu vei putea să cumperi mai repede decât cei ce intră normal, de pe un computer. E de preferat ca, dacă ai instalat deja aplicația, să îi faci rapid update la ultima variantă, vine cu niște surprize interesante.

Momentan, nu am aflat decât vreo 2 reduceri. Sper ca după masă să vin cu unele mai detaliate, să fiți pregătiți din timp.
Tableta Asus FonePad cu procesor Intel Dual-Core, 7″, 1GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0, GPS, Black – 399.99 Lei- 33 % discount.
Televizor LED LG, 106 cm, Full HD- 1399.99 RON –300 RON Discount

PS:Dacă vă interesează ora la care începe, vă recomand să vă uitați pe pagina de facebook a eMAG sau pe site, nu să mă întrebați pe mine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.