Am văzut live ultima ediție de Vocea României din 2011. Posibil ultima ediție din toate timpurile, că în 2012 se sfârșește lumea, au zis-o mayașii, și se știe că mayașii sunt ca mi minorul, foarte importanți.

A fost frumos de tot. Și ce e mai important, nu am rămas cu un gust leșios, ca atunci când s-a terminat Românii au talent și a câștigat Adrian `priveștemămamădesus‘ Țuțu. Valorile celor din finală au fost sensibil egale, oricare ar fi câștigat, m-aș fi simțit mulțumit. Ștefan Stan a meritat să câștige, a fost mai constant, mai calm, mai relaxat, mai încrezător.

Acum e și mai încrezător, având 100 000 Euro în cont, premiul de la Cosmote. Ca idee, mi-a plăcut intervenția reprezentantului Cosmote, simplă, la obiect, nu a bătut câmpii despre mărețele realizări și altele. Frumos, chapeau.

Acum ne vedem în februarie, când începe ediția 2 de Românii au talent. Îmi șoptește un păsăroi că ar fi o mare diferență între ce e acum și ce a fost.
Abia aștept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.