jilava-fort-13

Guest post

Intr-o zi am fost rugati (eu+jumatatea mea mai frumoasa) sa raspundem la un sondaj de catre o vecina. Era un sondaj despre alegerile prezidentiale. Prima intrebare era daca mergi la vot, apoi cu cine votezi in primul tur unde erau 4 optiuni: Viorel Monta, Joana Klaus; altul; nici unul. Si a 3-a intrebare, cu cine votezi in turul 2: aceasi 2, nu m-am hotarat, nu ma duc.

Cand a pus intrebarea nr. 2 a fost ceva de genul: Asa-i ca-l votati pe Monta?
Eu din fire, sunt mai nonconformist, asa ca i-am spus ca preferatul meu nu e pe lista ei.

Jumatatea mea a lasat-o sa-l bifeze pe Mickey Viorel. Ne-a cerut si nr. de telefon, eu intreband pentru ce are nevoie de ele: “Pai stiti, pe dvs. sigur va suna ca nu-l vreti pe Monta, dar pe doamna nu.”

Vecina imi mai comunica si faptul ca e activista de partid si ca au fost tiparite 92.000 de astfel de sondaje, trebuie completate de urgenta si sa iasa cat mai bine, adica ea va fi bine vazuta si probabil renumerata daca e bifat prea-înaintaşul ei, cu toate ca poate alegerile bifate nu reflecta prea bine realitatea.

Nu știu dacă e 100% real acest articol, dar tind să îl cred. Pentru că știu cum au făcut pesediștii la alegerile de la primăria sector 3, când au tipărit cărți cu Liviu Negoiță, fostul primar, despre cum e Negoiță mafiot, divorțat de fațadă ca să își ascundă banii și altele, după care au trimis la fiecare bloc trupe de lămurire ale oamenilor din blocuri, de preferință administratori, să împartă cartea sfântă și să ducă mai departe cuvântul proxenetului.

Și a funcționat, sectorul 3 a ajuns tot o bordură, parcul IOR e plin de pavele de beton, din cauză că iarba ascunde pericole, gunoiul e munți pe străzile desfundate, tramvaiul 27 tot nu circulă, deci da, un succes.

Așa că nu m-ar mira niște sondaje.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.