Singurul lucru bun pe care îl văd la intrarea în Schengen este că mutarea reședinței în cadrul uniunii ieuropene va deveni din ce în ce mai ușoară, obstacolele gen sunteți români, deci vă oferim tratament special, de lagăr, vor deveni din ce în ce mai puține și, de ce să nu recunoaștem, la scurt timp după acel moment, toate ciorile ce ne duc mândria de a fi român în afara granițelor, vor fi plecat demult și vor îmbunătăți nivelul de trai al multor țări europene, devenind parte integrantă a lor.

Și atunci va veni și vremea noastră.
Pentru că deja a devenit clar pentru toată lumea că, în românia, schimbarea clasei politice se face doar la nivel declarativ, de suprafață și, dacă interesele conturilor bancare o cer, se poate coabita fără probleme, indiferent de care parte a eșichierului politic te afli.

Și sunt sigur că, alături de mine mine, sunt foarte mulți oameni care pur și simplu nu îi mai suportă nici pe ponta, nici pe băsescu, nici pe crin și realizează că, în mocirla morală în care ne scăldăm, copiii noștri nu vor avea nici o șansă în viață. Sau nu, vor avea șansa să experimenteze și ei idioțenia unei abramburici, sau unui adomniței, marga sau funeriu.

Prin urmare, drag român, dacă ar fi să pleci, în ce țară ai pleca?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.