Pentru că am primit un comentariu legat de termenii de licențiere de la Microsoft, mă simt dator să aduc lămuririle necesare.

Si sa nu spui ca totusi e bine ca pot sa mai caut 2 prieteni facem cheta si apoi facem posta CDul de instalare.

Nu, nu poți să faci chetă, este contrar termenilor de licențiere.

Suntem trei colegi și dorim să cumpărăm un pachet Microsoft® Office 2007 Acasă și pentru Școală. Putem să folosim fiecare câte o licenţă?
Nu, termenii licenţei la vânzarea cu amănuntul permit instalarea și utilizarea Office Acasă şi pentru Şcoală 2007 pe trei dispozitive din aceeași gospodărie.

Orice program pe care îl cumperi îți oferă dreptul de instalare pe O SINGURĂ mașină. Indiferent dacă programul se numește Microsoft Excel sau Need for Speed Undercover. Știu și înțeleg, e normal să nu fim obișnuiți cu licențe și termeni de licențiere. Dar e timpul să ne învățăm.

Și ca să dau un răspuns complet comentariului de mai sus, Aghyuta, pachetul costă 199 lei tocmai pentru că este o ofertă. La fel cum cumperi din Carrefour 2 sticle de vin și îți dă una gratis. Altfel, probabil că ar fi mai scump. Și totuși, gandește-te că la 199 ai dreptul de a folosi Microsoft Office pe 3 computere de acasă.

Să fie oare mult?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.