monarhie-cu-paul-walker

Principesa Margareta consideră un lucru “foarte frumos” eventualitatea ca poporul român să se pronunțe, în cadrul unui referendum, pentru revenirea la monarhie.

Pentru că unii confundă imaginea pe care și-a creat-o Mihai, cel ce a șters-o regește din țară, cu două trenuri de valori, cu regalitatea. Confundă regalitatea cu matracucele pe care le-a puit Mihai, le confundă cu aia de organiza lupte de cocoși în america sau cu cea care s-a măritat cu un actoraș ratat, făcut rapid colonel la apelul bocancilor. Pentru ca Inaki Urdangarin.

Sau cu cel ce șmenuia pădurile româniei împreună cu Hrebenciuc, pentru că era, citez, jenat financiar. Sau cu cei ce au șmenuit deja toate castelele și bunurile, lucruri construite din bani publici și auto-donate onorific familiei regale, actualmente proprietară cu acte.
Pentru că Paul Walker și pentru că proști.

Și pentru că unii oameni au nevoie să simtă cizma pe gât, automotivându-se că de fapt nu e cizmă, ci fleur de lis. Pentru că sânge albastru.
Pentru că proști, orbi și alienați.

Pentru că Paul Walker.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.