Eu urăsc cu patimă 3 chestii la tv.

Prima e madam conferenţiar doctor profesor universitar inginer în grăsimologie Lygia Alexandrescu, cea care mănâncă iaurt pe pâine şi a cărei fiică ingurgitează calciu zilnic :mrgreen: . Nu pot să o sufăr pe umflata aia, mi se pare cea mai antipatică fiinţă care poate apărea într-o reclamă.

Pe locul 2 vin reclamele la activia, cu doamnele care îşi freacă burta, arătând în jos, spre gaura de ieşire, în timp ce dansează vioaie şi fericite, pentru că dragă doamne, tocmai s-au căcat. Îmi pare rău că Emilia Popescu, una din actriţele mele favorite (pentru că seamănă cu profa mea de fizică din Liceu, de care eram îndrăgostit) s-a apucat de reclamă la aşa ceva/

Iar ultima e reclama la pasta de dinţi, aprobată de nu ştiu ce asociaţie a medicilor, care întăreşte ouăle, desfundă sinusurile, îmbunătăţeşte viaţa sexuală şi alte bunătăţi de astea. Iar când le vedeam pe tantile alea care discutau despre dinţi sensibili şi cum doar pasta de dinţi paradontax sau cum îi zice, le vindecă, mi se zbârlea părul pe spinare.

Not anymore. Pentru că şi eu am, din păcate, gingii ca în reclamă. Adică relativ sensibile. Aşa că mi-am cumpărat într-o zi, o pastă de aia împotriva sângerării gingivale.
Şi mi-a trecut, frate. Chiar mi-a trecut.

Dar pe Lygia Alexandrescu tot o urăsc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.