Ce fel de homo eşti?

Eşti genul de om care nu fuge de muncă pentru că îi e lene să se mişte cu o viteză prea mare. Dar se ascunde de ea şi de cele mai multe ori se ascunde stând acasă, pe internet. Fără oameni ca tine şi fără timpul pe care îţi permiţi să îl petreci în faţa calculatorului, internetul ar fi un loc lipsit de viaţă unde lumea ar intra doar să îşi verifice mailul şi să vadă cât mai e dolarul. Săptămâna viitoare avem de gând să lansăm o inovaţie utilă şi nişte premii fabuloase pentru oamenii ca tine. Promitem să revenim cu amănunte la timpul potrivit

Se pare că internetul se sprijină pe mine şi dacă nu aş fi, nu s-ar mai povesti. Da comentatorule, ştiu, tu eşti diferit, faptul că eşti acum pe internet este o pură întâmplare, în mod normal ai face parasailing la Halkidiki sau paragliding în Parâng, doar ai trecut să ne recomanzi să ne get a life.

Right.

Via chietricel

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.